Menu Sluiten

Apparatuurbouw

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Solve it with skill.
Tackle it with passion.

Samoco is sinds 1973 een technisch fullservicebedrijf met multidisciplinaire kennis. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Onze verregaande klantgerichtheid, gecombineerd met bekwaam, veelzijdig en veiligheidsbewust personeel, is wat ons het vertrouwen van onze klanten schenkt. Klanten vertrouwen op ons omdat zij weten dat we doorgaan tot de klus geklaard is, ongeacht waar of wanneer. We laten ze nooit in de steek.

Onze Diensten

Samoco maakt deel uit van de Sarens Groep, waardoor we kunnen rekenen op het materieel, de kennis en de financiële draagkracht van één van de toonaangevende bedrijven voor zwaar hijswerk wereldwijd.

Vanuit onze hoofdzetel in de haven van Antwerpen kunnen we onze diensten wereldwijd aanbieden. Onze afdeling in Slowakije, die gespecialiseerd is in mechanische diensten in de automobielsector, is actief in Oost-Europa, Duitsland en de Verenigde Staten.

51401395140139

More info

tags: Industriele Montage – Industriele Verhuis – Bundeltrekken – Technisch Fullservicebedrijf – Montage Industriele Installaties – 

Wenst u meer info over apparatuurbouw kijk dan vlug op https://www.samoco.be | Apparatuurbouw

Haven | Industrie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Apparatuurbouw

overslaan en naar de inhoud gaan nl top nav about us nl main navigation sustainability sustainable development goals ecovadis main navigation sustainability sustainable development goals ecovadis top nav about us apparatuurbouw rendeert op korte termijn you are here home verleden en heden verleden en heden onze kalk en kalkproducten zijn een essentieel onderdeel van belangrijke wereldwijde industrien op het gebied van energie milieudiensten bouw en productie. Carmeuse producten maken de lucht schoner en het water zuiverder. Ze zorgen ervoor dat snelwegen langer meegaan. Ze maken staal sterker. En ze zijn een vitaal ingredint in de materialen die de infrastructuur over de hele wereld bouwen en vernieuwen Wat beogen we met apparatuurbouw Onze geschiedenis het avontuur begint met lon collinet in in de buurt van de quotmaasquot in belgi op een plaats die beroemd is om zijn pure kalksteen. Carmeuse slaagt erin om verschillende onafhankelijke steengro.

.

Feiten over Apparatuurbouw

.