Menu Sluiten

Mechanische Assemblage

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Solve it with skill.
Tackle it with passion.

Samoco is sinds 1973 een technisch fullservicebedrijf met multidisciplinaire kennis. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Onze verregaande klantgerichtheid, gecombineerd met bekwaam, veelzijdig en veiligheidsbewust personeel, is wat ons het vertrouwen van onze klanten schenkt. Klanten vertrouwen op ons omdat zij weten dat we doorgaan tot de klus geklaard is, ongeacht waar of wanneer. We laten ze nooit in de steek.

Onze Diensten

Samoco maakt deel uit van de Sarens Groep, waardoor we kunnen rekenen op het materieel, de kennis en de financiële draagkracht van één van de toonaangevende bedrijven voor zwaar hijswerk wereldwijd.

Vanuit onze hoofdzetel in de haven van Antwerpen kunnen we onze diensten wereldwijd aanbieden. Onze afdeling in Slowakije, die gespecialiseerd is in mechanische diensten in de automobielsector, is actief in Oost-Europa, Duitsland en de Verenigde Staten.

51401395140139

More info

tags: Industriele Montage – Industriele Verhuis – Bundeltrekken – Technisch Fullservicebedrijf – Montage Industriele Installaties – 

Wenst u meer info over mechanische assemblage kijk dan vlug op https://www.samoco.be | Mechanische Assemblage

Haven | Industrie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Mechanische assemblage

model mc motorreductor voor schuifpoorten met gewicht van max. . Kg mc z cr voor tandheugeltoepassingen mc cr voor tandheugeltoepassingen zonder tandwiel mc cat voor kettingtoepassingen mc rf voor kettingtoepassingen met vrijlopende tussenwielen ideaal voor hekken in commerciele of industriele omgevingen de motorreductor faac is ontwikkeld voor de eenvoudigste en voordeligste aandrijving van de zwaarste poorten in handels en industrieomgevingen. Volledige veiligheid de speciale tweeplatenkoppeling in oliebad tegen inklemming waarborgt een regeling van de duwkracht van tot dan mechanische assemblage specialisatie Door de onomkeerbaarheid van de motorreductor is installatie van een elektroslot niet nodig en bij blackouts is het door het ontgrendelingsmechanisme met sleutel mogelijk de poort met de hand te openen of te sluiten. Maximale duurzaamheid de voortdurende smering van de volledig in een oliebad ondergebrachte mechanische onderdelen en de assem.

overslaan en naar de inhoud gaan logos menu home vacatures specialiteiten machinepark iso historiek contact nl en metatec amp finemechanics europe toeleveranciers voor het cncdraaien en cncfrezen van onderdelen en diverse materialen voor industrile klanten voor seriegroottes gaande van stukwerk tot stuks per productiebatch vacature voor finemechanics europe te laarne zijn we momenteel op zoek naar een insteller bediener voor cncdraaibanken. Interesse gt lees meer newsflash welkom aan onze nieuwste aanwinst de vturn is een machine met grotere spindel geschikt voor zware verspaning. Het is de e vturn binnen het machinepark van metatec waardoor onze capaciteit en flexibiliteit voor dit soort werk duidelijk uitgebreid wordt. Gt lees meer o o o metatec amp finemechanics europe metatec amp finemechanics europe zijn toeleveranciers voor het cncdraaien en frezen van onderdelen in d.

Kennis over Mechanische assemblage

home over ons organisatie missie visie waarden kwaliteit ons engagement innovatie amp techniek duurzaamheid onze klanten bestuursorganen verwante organisaties waw westlandia after work nieuws evenementen jobs contact nl metaal montage verpakking groenzorg werken bij u ter plaatse schoonmaak circulair home over ons montage vragen contacteer ons gerust voor meer informatie ivan vermeulen commercieel afgevaardigde ianvermeulenwestlandia.b vraag een offerte bekijkde video bekijkde fotogalerij elektrische en mechanische montage precisiewerk en flexibiliteit geen enkele robot doet het onze medewerkers na lees meer over mechanische assemblage Westlandia is dan ook de ideale partner voor het samenstellen van mechanische en elektromechanische subassemblages. We doen montagewerk voor een waaier aan industrile sectoren gaande va.