Menu Sluiten

Tandwielen

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

One stop industry shop

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Stock is bij ons geen loos begrip. We beschikken zowel in Wevelgem, Antwerpen, Aalst en Bornem over een grote voorraad waardoor wachttijden tot een minimum worden herleid of onbestaande zijn. Bovendien is Supplimax bereid om voor u goederen in voorraad te houden en op afroep te leveren zodat uw exploitatie kosten dalen.

Een compleet pakket voor alle toepassingen:

Uiterst klantvriendelijke openingsuren: tijdens de week zijn we open van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00*. Op zaterdagochtend kan u bij ons terecht van 8u30 tot “s middags. Bovendien blijven wij tijdens vakanties open zodat u optimaal van onze diensten gebruik kan maken.

Persoonlijk contact is voor ons uitermate belangrijk. Door onze compacte structuur staan onze medewerkers dicht bij de klant en kunnen we u service op maat aanbieden.

Performante logistiek: dagelijks vertrekken goederen met eigen transport, UPS, TNT en bpost. Heeft u nood aan dringend transport dan regelen wij zelfs een koerierdienst voor u.

Ligging: door de centrale ligging tussen verschillende autosnelwegen zijn we vlot bereikbaar vanuit elk hoek van Vlaanderen en Noord-Frankrijk.

Informatica: ons specifiek systeem wordt steeds verder geoptimaliseerd; momenteel werken wij met SAP om nog beter op uw vragen te kunnen inspelen.

Medewerkers met de nodige know-how en die klantgericht denken vormen de kern van Supplimax. Door de open structuur is iedereen vlot bereikbaar en kunnen we vlug inspelen op uw vragen en wensen.

Advies: heeft u vragen bij bepaalde toepassingen of bij bepaalde projecten, dan staan wij u graag met concrete raad en expertise bij.

Xtra info of iets speciefiek nodig? Bel of mail ons gerust, wij hebben het voor u.

Meer info

tags: Aandrijfriemen – Afdichtingen – Afdichtingstechniek – Afsluiters – Bevestigingsmateriaal – 

Wenst u meer info over tandwielen kijk dan vlug op https://supplimax.eu | Tandwielen

Elektrische Auto | Industrie | Electriciteit | Transport | Elektro Componenten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Tandwielen

ooigemstraat wielsbeke tel. .. fax .. Sitemap jobs contact home algemene mechaniek alle draaiwerken amp freeswerken tandwielen amp kettingwielen herstellingen op maat diensten machines realisaties historie vertanden van tandwielen kettingwielen tandlatten … Tandwiel met rechte vertanding serie van aluminium tandwielen module tandwiel met schroefvormige of schuine vertanding tandas met rechte of schroefvormige vertanding tandas met schroefvormige vertanding inwendige vertanding worm en wormwiel bronzen wormwielen module worm dp tandriemschijf kettingwiel kettingwielen met klembus tandlat reductiekast tandwielen van reductiekast draaibank koppeling motorkoppeling flens met cannelurevertanding cannelure vertanding koppeling stub met cannelure vertanding portfolio overzich.

werken bij nederlands nederlands nederlands nl english engels en franais frans fr deutsch duits de italiano italiaans it polski pools pl winkelwagen producten voertuigbouw hang en sluitwerk onderbouw bovenbouw kisten en boxen meer.. Ladingbescherming laadruimtebeveiliging ladingmonitoring ladingzekering ventilatie meer.. Leidingtechniek en infra afsluiters fittingen slangen en koppelingen wegenbouw meten en regelen meters gasdetectie gasbeproeving oppervlaktebehandeling corrosiebescherming schuren en polijsten schrob en veegmachines reinigen veilig en comfortabel werken pbm klimaatbeheersing hygine smeermiddelen olin en vetten smeersystemen alle producten bekijk hele assortiment service over ons nieuws contact zoek phone zoek menu menu searc.

Notie over Tandwielen

de beste service met gratis afhaling en levering van uw versnellingsbak home ons bedrijf onze troeven transmissies contact manuele transmissies in een versnellingsbak zijn hoofdonderdelen te vinden de as die via de koppeling van de motor komt groen de zogeheten layshaft rood de as die aan de tussenbak of aandrijfas zit geel de tandwielen op deze aandrijfas licht en donkerblauw de zogeheten collar die de tandwielen en aandrijfas verbinden paars op de groene as en de layshaft zitten de tandwielen vast de tandwielen die om de aandrijfas zitten kunnen er vrij omheen draaien. De paarse collar zit aan de aandrijfas verbonden via zogeheten splines. Dit zorgt ervoor dat deze dezelfde snelheid draait als de aandrijfas maar wel links en rechts kan bewegen in het echt naar voor en achter De vergoeding voor tandwielen Anders gezegd als je de koppeling op laat komen en de motor draait draaien de groene as de layshaft en de blauwe tandwielen. Als de wielen draaien draaien de aandrijfas en de collar. Door de gele hendel in de cabine naar voor of achter op de tekening links of rechts te beweg.