Menu Sluiten

Technisch Fullservicebedrijf

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Solve it with skill.
Tackle it with passion.

Samoco is sinds 1973 een technisch fullservicebedrijf met multidisciplinaire kennis. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Onze verregaande klantgerichtheid, gecombineerd met bekwaam, veelzijdig en veiligheidsbewust personeel, is wat ons het vertrouwen van onze klanten schenkt. Klanten vertrouwen op ons omdat zij weten dat we doorgaan tot de klus geklaard is, ongeacht waar of wanneer. We laten ze nooit in de steek.

Onze Diensten

Samoco maakt deel uit van de Sarens Groep, waardoor we kunnen rekenen op het materieel, de kennis en de financiële draagkracht van één van de toonaangevende bedrijven voor zwaar hijswerk wereldwijd.

Vanuit onze hoofdzetel in de haven van Antwerpen kunnen we onze diensten wereldwijd aanbieden. Onze afdeling in Slowakije, die gespecialiseerd is in mechanische diensten in de automobielsector, is actief in Oost-Europa, Duitsland en de Verenigde Staten.

51401395140139

More info

tags: Bundeltrekken – Havenkraandiensten – Industriele Montage – Industriele Verhuis – Montage Industriele Installaties – 

Wenst u meer info over technisch fullservicebedrijf kijk dan vlug op https://www.samoco.be | Technisch Fullservicebedrijf

Industrie | Haven | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Technisch fullservicebedrijf

nlen nlen home onze diensten verhuur van uitrusting banen sheq downloads contacteer ons solve it with skill technisch fullservicebedrijf zijn zeer populair Tackle it with passion. Onze diensten industrile montage industrile verhuis havenkraandiensten bundeltrekken over samoco samoco is sinds een technisch fullservicebedrijf met multidisciplinaire kennis. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industrile uitrustingen. Onze verregaande klantgerichtheid gecombineerd met bekwaam veelzijdig en veiligheidsbewust personeel is wat ons het vertrouwen van onze klanten schenkt. Klanten vertrouwen op ons omdat zij weten dat we doorgaan tot de klus geklaard is ongeacht waar of wanneer De diversiteit van technisch fullservicebedrijf W.

.

Wetenswaardigheden over Technisch fullservicebedrijf

.