Menu Sluiten

Zwaar Hijswerk

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Solve it with skill.
Tackle it with passion.

Samoco is sinds 1973 een technisch fullservicebedrijf met multidisciplinaire kennis. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Onze verregaande klantgerichtheid, gecombineerd met bekwaam, veelzijdig en veiligheidsbewust personeel, is wat ons het vertrouwen van onze klanten schenkt. Klanten vertrouwen op ons omdat zij weten dat we doorgaan tot de klus geklaard is, ongeacht waar of wanneer. We laten ze nooit in de steek.

Onze Diensten

Samoco maakt deel uit van de Sarens Groep, waardoor we kunnen rekenen op het materieel, de kennis en de financiële draagkracht van één van de toonaangevende bedrijven voor zwaar hijswerk wereldwijd.

Vanuit onze hoofdzetel in de haven van Antwerpen kunnen we onze diensten wereldwijd aanbieden. Onze afdeling in Slowakije, die gespecialiseerd is in mechanische diensten in de automobielsector, is actief in Oost-Europa, Duitsland en de Verenigde Staten.

51401395140139

More info

tags: Industriele Montage – Industriele Verhuis – Bundeltrekken – Technisch Fullservicebedrijf – Montage Industriele Installaties – 

Wenst u meer info over zwaar hijswerk kijk dan vlug op https://www.samoco.be | Zwaar Hijswerk

Industrie | Haven | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zwaar hijswerk

nl en fr over ons verhaal missie en gedragscode nieuws projecten veiligheid gezondheid milieu en kwaliteit onderscheidingen diensten verhuur full services approach kranen jobs contact be zoek op sarens sarens home over over sarens is wereldwijd een erkend toonaangevend bedrijf op het gebied van kraanverhuur zwaar hijswerk en technisch transport zwaar hijswerk offerte aanvragen Wij bij sarens zien het als onze nobele missie om een toonbeeld te zijn in kraanverhuur zwaar hijswerk en technisch transport voor onze klanten. Met ultramoderne apparatuur en hoogwaardige engineering bieden we onze klanten creatieve en intelligente oplossingen voor de hedendaagse uitdagingen op het gebied van zwaar hijswerk en technisch transport. Met meer dan vestigingen in landen die grensoverschrijdend opereren zijn wij de ideale partner voor zowel kleinschalige als megaprojecten. Momenteel hebben we v.

om deze site te gebruiken ga naar de inhoud let op om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Ik ga akkoord ik ga niet akkoord nl en fr menu over ons otary aandeelhouders team waarden getuigenissen activiteiten ontwikkelen bouwen beheren projecten rentel seamade innovatie nieuws jobs downloadcenter succesvolle installatie van twee offshore substations is belangrijke mijlpaal voor offshore windmolenpark seamade succesvolle installatie van twee offshore substations is belangrijke mijlpaal voor offshore windmolenpark seamade met elk een gewicht van . Ton vormen de substations het kloppende hart van het offshore windmolenpark. Zij transformeren de geproduceerde windenergie tot kv waarna de elektriciteit via het modular offshore grid mog van elia de kust bereikt. De exportkabel die de elektriciteit .

Mededeling over Zwaar hijswerk

home transport kranen verhuur trailers opslag amp handling garage jobs contact route service offerte aanvraag facebook jobs diesel toeslag afdrukken voor al uw kraanwerk gt klik hier voor onze hijstabellen transporten waar het noodzakelijk is om op de werf zelf te lossen is geen enkel probleem voor schapmans maar ook kunnen wij u het nodige hijswerk aanbieden om uw goederen op hun definitieve eindbestemming te plaatsen uiteraard in overleg met u als klant Het toekomstperspectief van zwaar hijswerk Directe montage of plaatsing beperkt niet alleen het aantal manipulaties van de goederen maar ook de fysieke inspanningen en risico s die hiermee gepaard gaan op de werf. Of het nu gaat om bouwmaterialen containers montage of een andere toepassing niets is ons te zwaar.dit g.