Menu Sluiten

Industrieel Hijsmateriaal

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Solve it with skill.
Tackle it with passion.

Samoco is sinds 1973 een technisch fullservicebedrijf met multidisciplinaire kennis. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Onze verregaande klantgerichtheid, gecombineerd met bekwaam, veelzijdig en veiligheidsbewust personeel, is wat ons het vertrouwen van onze klanten schenkt. Klanten vertrouwen op ons omdat zij weten dat we doorgaan tot de klus geklaard is, ongeacht waar of wanneer. We laten ze nooit in de steek.

Onze Diensten

Samoco maakt deel uit van de Sarens Groep, waardoor we kunnen rekenen op het materieel, de kennis en de financiële draagkracht van één van de toonaangevende bedrijven voor zwaar hijswerk wereldwijd.

Vanuit onze hoofdzetel in de haven van Antwerpen kunnen we onze diensten wereldwijd aanbieden. Onze afdeling in Slowakije, die gespecialiseerd is in mechanische diensten in de automobielsector, is actief in Oost-Europa, Duitsland en de Verenigde Staten.

51401395140139

More info

tags: Industriele Montage – Industriele Verhuis – Bundeltrekken – Technisch Fullservicebedrijf – Montage Industriele Installaties – 

Wenst u meer info over industrieel hijsmateriaal kijk dan vlug op https://www.samoco.be | Industrieel Hijsmateriaal

Haven | Industrie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Industrieel hijsmateriaal

toggle navigation nethys ons dna wie we zijn onze merken nieuws neem contact met ons op regulation onze governance nethys energy nos offres nlnl fr fr en en de de netwerken die mensen samenbrengen vernieuwende oplossingen d ict partner van de professional participaties die samengaan met een industrieel project liege airport participaties die samengaan met een industrieel project edf luminus hernieuwbare energie hoop voor de toekomst participaties die samengaan met een industrieel project socofe participaties die samengaan met een industrieel project elia nethys is actief in de sector van de energie de telecommunicatie en de industrile ontwikkeling industrieel hijsmateriaal brengt meer op Nethys spitst zich dan ook inzonderheid toe op het on.

allweb home hijsmateriaal sjormateriaal gebruiksaanwijzing specials. contact nl fr en menu vorige volgende hijsmateriaal producent van beneca synthetische hijsbanden amp rondstroppen. Deze zijn vervaardigd uit polyester volgens de machinerichtlijn en voldoen aan de europese kleurcodering. Polyester hijslinten zijn uitermate geschikt voor intensief industrieel gebruik geproduceerd uit high tenacity vezels. Door de soepelheid van onze synthetische banden geven ze geen schade aan het te hijsen voorwerp en zijn schokabsorberend. Hijsriemen met lengte op maat in alle gangbare tonnages en werklasten heb je interesse in industrieel hijsmateriaal Alle producten kunnen worden voorzien van een blauwe etiket met eigen naam of firma logo. Vinccedilotte gekeurd. Hijsbanden bi hijsbanden l triangel hijsbanden bt eindloze slings hijsbanden ci rondstrop ton ton rondstroppen t ton rondstroppen dprs hijsbanden nmalig gebruik hijsnetten s.

Kennisgeving over Industrieel hijsmateriaal

.