Menu Sluiten

Oprichten Staalstructuur

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Solve it with skill.
Tackle it with passion.

Samoco is sinds 1973 een technisch fullservicebedrijf met multidisciplinaire kennis. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Onze verregaande klantgerichtheid, gecombineerd met bekwaam, veelzijdig en veiligheidsbewust personeel, is wat ons het vertrouwen van onze klanten schenkt. Klanten vertrouwen op ons omdat zij weten dat we doorgaan tot de klus geklaard is, ongeacht waar of wanneer. We laten ze nooit in de steek.

Onze Diensten

Samoco maakt deel uit van de Sarens Groep, waardoor we kunnen rekenen op het materieel, de kennis en de financiële draagkracht van één van de toonaangevende bedrijven voor zwaar hijswerk wereldwijd.

Vanuit onze hoofdzetel in de haven van Antwerpen kunnen we onze diensten wereldwijd aanbieden. Onze afdeling in Slowakije, die gespecialiseerd is in mechanische diensten in de automobielsector, is actief in Oost-Europa, Duitsland en de Verenigde Staten.

51401395140139

More info

tags: Bundeltrekken – Havenkraandiensten – Industriele Montage – Industriele Verhuis – Montage Industriele Installaties – 

Wenst u meer info over oprichten staalstructuur kijk dan vlug op https://www.samoco.be | Oprichten Staalstructuur

Haven | Industrie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Oprichten staalstructuur

toggle navigation projecten over ons contact pol bouwen van een toonzaal en werkplaats citron oprichten staalstructuur firma garage pol londerzeel het perceel waarop citrongarage pol een nieuwe toonzaal met werkplaats wil oprichten is gesitueerd naast een brug langsheen de autosnelweg a doch aan de rand van een woonwijk. Het gebouw verzoent twee werelden met elkaar commercieel gezien is het bouwen in de hoogte interessant om zichtbaar te zijn vanaf de snelweg terwijl tegelijk wordt gezocht naar een schaal die aansluit op de woonzone. Door de verdieping weg te schuiven van de woonwijk ontstaan twee gestapelde volumes die in hoofdzaak worden opgetrokken uit verdiepingshoog glas. De detaillering van de dakranden als schijven geeft het geheel een verfijnde uitdrukking waardoor het gebouw een residentile expressie behoudt. Zowel gelijkvloers als verdieping worden aan de straatzijden uitgewerkt als vitrines waar de gelijkvloerse werkplaats achteraan aansluit op de magazijnen in de kelder Het voorruitzicht van oprichten staalstructuur De staalstruct.

.

Het terrein van Oprichten staalstructuur

.