Menu Sluiten

Industriele Slangen

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

One stop industry shop

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Stock is bij ons geen loos begrip. We beschikken zowel in Wevelgem, Antwerpen, Aalst en Bornem over een grote voorraad waardoor wachttijden tot een minimum worden herleid of onbestaande zijn. Bovendien is Supplimax bereid om voor u goederen in voorraad te houden en op afroep te leveren zodat uw exploitatie kosten dalen.

Een compleet pakket voor alle toepassingen:

Uiterst klantvriendelijke openingsuren: tijdens de week zijn we open van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00*. Op zaterdagochtend kan u bij ons terecht van 8u30 tot “s middags. Bovendien blijven wij tijdens vakanties open zodat u optimaal van onze diensten gebruik kan maken.

Persoonlijk contact is voor ons uitermate belangrijk. Door onze compacte structuur staan onze medewerkers dicht bij de klant en kunnen we u service op maat aanbieden.

Performante logistiek: dagelijks vertrekken goederen met eigen transport, UPS, TNT en bpost. Heeft u nood aan dringend transport dan regelen wij zelfs een koerierdienst voor u.

Ligging: door de centrale ligging tussen verschillende autosnelwegen zijn we vlot bereikbaar vanuit elk hoek van Vlaanderen en Noord-Frankrijk.

Informatica: ons specifiek systeem wordt steeds verder geoptimaliseerd; momenteel werken wij met SAP om nog beter op uw vragen te kunnen inspelen.

Medewerkers met de nodige know-how en die klantgericht denken vormen de kern van Supplimax. Door de open structuur is iedereen vlot bereikbaar en kunnen we vlug inspelen op uw vragen en wensen.

Advies: heeft u vragen bij bepaalde toepassingen of bij bepaalde projecten, dan staan wij u graag met concrete raad en expertise bij.

Xtra info of iets speciefiek nodig? Bel of mail ons gerust, wij hebben het voor u.

Meer info

tags: Aandrijfriemen – Afdichtingen – Afdichtingstechniek – Afsluiters – Bevestigingsmateriaal – 

Wenst u meer info over industriele slangen kijk dan vlug op https://supplimax.eu | Industriele Slangen

Electriciteit | Transport | Elektrische Auto | Industrie | Elektro Componenten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Industriele slangen

menu home over ons over ons waarom bondec contacteer ons industrile verwarming luchtverwarming direct gestookt ventilatie destratificatieventilator sitemap bondec voorziet restaurant onze klant groep alcopa van een nieuwe installatie. Posted on augustus augustus by nfkwt bondec voorziet een nieuwe verwarmingen koeling s installatie in de kantine restaurant van alcopa met een luchtgroep en luchtslangen voor de luchtverdeling. De installatie heeft als eigenschap dat de combinatie verwarmen en koelen perfect in harmonie kunnen werken. Dit is mogelijk doordat de luchtslangen die tevens voor een ideale luchtstroom zorgen met zeer weinig geluid voorzien zijn van een inwendig verdeelmembraam die door middel van een servomotor in de stand verwarmen of koelen gaat staan industriele slangen voor bedrijven op maat Uiteraard is deze installatie uitgerust m.

productoverzicht pompen dompelpomp droog opgestelde centrifugaalpomp drukverhoging drinkbrandwater mixers en beluchters onderwaterpompen regengrondwater prefab afvoersystemen regenwaterhergebruik verwarming koeling service onderhoud over pumptech contact zoek hier uw specifieke pomp toepassing gebouwtechniekenpompen hvac drink brand en regen weg parkingspompen voor afval en regenwater industrile pompenwaterzuivering procespompen import distributiewaterpompen voor alle toepassingen productcatalogus dompelpomp droog opgestelde centrifugaalpomp drukverhoging drinkbrandwater mixers en beluchters onderwaterpompen regengrondwater prefab afvoersystemen regenwaterhergebruik verwarming koeling accessoires adhr drukverhogingsinstallatie met elektronische eenheid voor de besturing en de bescherming v.

Kennisbank over Industriele slangen

ventilatoren voor koeling afzuiging en andere industrile toepassingen groot gamma ventilatie en centrifugaal ventilatoren ruime keuze aan ventilatoren voor koeling vandaag nog geleverd uur per dag dagen per week huur kopen voor mijn bouw evenementen fabrieken industrie tunnels magazijnen energiecentrales en olieraffinaderijen agrarische toepassingen mijn plaats of postcode zoeken ventilator huren offerte aanvragen ventilatoren voor koeling ideaal voor het koelen van grote ruimtes wanneer airco geen praktische oplossing blijkt te zijn Bekommernis over industriele slangen Bovendien zorgen ze ook voor afvoer van muffe lucht. en aanvoer van verse lucht producten bekijken centrifugaalventilatoren ideaal voor het aanvoeren van verse lucht in ruimtes waar ci.